Tulostimet näyttelevät suurta osaa elokuvateatterin kassan toimivuudesta. Box Office Booster tarvitsee täydelliseen toimintaan erilaisia tulostimia, mutta niitä voidaan myös yhdistellä tai jättää kokonaan pois. Alla on eritelty erilaiset tulostimet, niiden käyttötarpeet ja vaihtoehtoiset menetelmät. Teknisesti tulostinten tulisi olla escpos-yhteensopivia.


Kuittitulostin


Kuittitulostimena käytetään yleensä lämpökirjoitinta. Lämpökirjoitin on erittäin nopea mustavalkokirjoitin, joita käytetään esim. markettien kassalla kuittien tulostamiseen. Lämpökirjoitin ei tarvitse ollenkaan mustetta, vaan tulostettavassa materiaalissa on erikoispinta, joka tuottaa mustan värin lämmön vaiutuksella.


Kuittitulostin käytännössä pakollinen. Samaa tulostinta voi käyttää myös kuittimuotoisten lippujen tulostamiseen.


Lipputulostin


Lipputulostimena voidaan käyttää esim. samanlaista lämpökirjoitinta kuin kuittitulostimella. Lämpökirjoittimeen on saatavilla mm. esipainettua lippumateriaalia, jolloin yrityksen brändäys ja uskottavuus saadaan halutulle tasolle. Mikäli tällaista esitulostettua lippumateriaalia käytetään, niin lipputulostimen tulee olla fyysisesti eri laite kuin kuittitulostimen.


Esimerkkejä lipputulostimista:


Erityisesti Orient BTP2002-NP -mallista on hyviä käyttökokemuksia Box Office Boosterin kanssa.


Mikäli lipputulostin on liian hintava ratkaisu, voidaan lippu tulostaa myös normaalille kuittipaperille. Tällöin tietysti lippu kuluu helpommin eikä ole yhtä arvokkaan tuntuinen kädessä kuin painavemmalle kartongille tulostettu lippu.


Esipainettuja lämpökirjoitettavia lippuja Star-lämpökirjoittimille ovat asiakkaamme tilanneet Printserviceltä (markku.salomaa@printservice.fi). Heillä on valmiiksi kohdistetut mallit pohjille.


Raporttitulostin


Raporttitulostimeksi kelpaa aivan tavallinen A4-arkkitulostin. Raportteja voi tulostaa tietenkin myös kotikoneella, joten oman tulostimen hankkiminen ei ole välttämätöntä.

Mikäli tulostinta ei ole saatailla, voi raportit tulostaa pdf:ksi omalle koneelleen esimerkiksi ilmaisella CutePDF -virtuaalitulostimella.