Elokuvan linkitys sivustolla määräytyy elokuvan sijaintitiedon perusteella, eli se nimi, joka näkyy sivun url-osoitteessa. Jalusta luo sivulle sijaintitiedon automaattisesti ottamalla elokuvan/sivun nimestä alkuosan. Jos ohjelmistossa on kaksi tai useampi samanniminen tai lähes samanniminen elokuva (esim. 2D ja 3D versio), ja jonka nimi on pitkä, saattaa automaattiseksi sijaintitiedoksi tulla näille kaikille elokuville sama tieto (kun esim. nimen loppuun lisätty 3D-tieto rajautuu pois tuosta sijaintitietokentästä). Tuolloin ko. elokuvat linkittävät valikosta sivujärjestyksessä ensimmäisenä olevan (lähes) samannnimisen elokuvan sivulle eivätkä omalle oikealle elokuvasivulleen.

Tämän saa korjattua muokkaamalla elokuvan sijaintitietoa sellaiseksi, ettei se enää ole samanlainen kuin muilla; sijaintitiedon voi esimerkiksi lyhentää tai lisätä alkuun merkkejä. Sijaintitieto näkyy vain sivun url-osoitteessa, eikä sen muokkaus muuta itse elokuvan/sivun nimeä tai muita elokuvan tietoja.

Sijaintitiedon muokkaus:

• Klikkaa elokuvasivu valituksi ja valitse ylälaidasta Muokkaa
  • Mene muokkausikkunan Perustiedot-välilehdelle
  • Muokkaa Sijainti-kohdassa olevaa tekstiä
  • Klikkaa Valmis
  • Julkaise elokuvasivu