Jotta InfoScreen-palvelusi on tiedoiltaan turvattu, on jokainen näyttölaite jolla tietoa halutaan katsoa hyväksyttävä etukäteen. Hyväksyttämisprosessi on seuraava:

• Kirjoita näytöllä oleva koodi ylös
  • Kirjaudu InfoScreen-palveluun ja valitse Manage... Client authorization
  • Avautuvassa näkymässä on listattuna kaikki sallitut näyttölaitteet.
  • Lisää uusi hyväksyntä New Authorization Code -painikkeella
  • Kirjoita kenttään aiemmin muistiin kirjattu koodi ja paina Authorize. Jos koodi oli oikein kirjoitettu ilmoittaa järjestelmä siitä vihreällä palautelaatikolla.
  • Sulje tämän jälkeen hyväksyntäikkuna, ja syötä vielä kuvaava näyttölaitteen nimi äsken luodulle hyväksynnälle napauttamalla incomplete-nimistä ja muokkaamalla sopivasti.
  • Jos joku näyttölaite halutaan poistaa sallittujen laitteiden listalta, tapahtuu se poistamalla vastaava rivi hyväksyntien listasta.