Sisäinen ja ulkoinen syöte

Syötteet-näkymässä on jokaisen syötteen perässä merkintä onko kyseinen syöte sisäinen (internal) vai ulkoinen (external).

• Sisäisellä syötteellä tarkoitetaan normaaleja, itse luotuja syötteitä. Näihin voi lisätä dioja ja niitä voi muutenkin muokata kuten näissä ohjeissa kerrotaan
  • Ulkoinen syöte on sellainen, joka on liitetty yhteen tai useampaan näyttöön jostakin muusta InfoScreen-palvelusta jakokoodin (Sharing Code) avulla

Syötteen jakaminen

• Jakokoodi on kolmesta kolmen merkin sarjasta muodostuva, jokaiselle syötteelle yksilöllinen koodi. Koodi on järjestelmän automaattisesti luoma, eikä sitä voi itse muuttaa.
  • Koodin näkee aina syötettä luotaessa, sekä silloin, kun syötteen avaa Feeds-näkymästä (siten, että sen sisältö on avattuna hallintaikkunan oikeaan laitaan) ja sen jälkeen napauttaa syötteen nimeä uudelleen vasemman laidan listauksesta. Koodin vieressä on painike josta sen voi kopioda leikepöydälle.
  • Syötteen sisältö päivittyy reaaliaikasesti kaikkiin niihin Näyttöihin joihin syöte on liitetty joko sisäisesti saman InfoScreen-tilin sisällä tai ulkoisesti tällä koodilla

Jaetun syötteen liittäminen Näyttöön

• Ota jakokoodi esiin, voit kopioida sen valmiiksi leikepöydälle helpottaaksesi toimintaasi
  • Mene kohtaan Näytöt
  • Valitse Näyttö johon haluat jaetun syötteen liittää tai luo uusi Näyttö
  • Näytön muokkausikkunan alalaidassa on painike ulkoisen syötteen liittämistä varten (Add External Feed..). Painiketta painamalla avautuu syöttökenttä johon jakokoodi tulee kirjoittaa
  • Ok-painikkeen painamisen jälkeen jaettu syöte ilmesty näytön syötelistalle, jonka jälkeen sitä voi käsitellä kuten normaaleja, sisäisiä syötteitä
  • Jos jaettu syöte halutaan useampaan Näyttöön (esimerkiksi osaksi erilaisten syötteiden mixiä toiseen käyttötarkoitukseen) ei sitä tarvitse enää liittää jakokoodin avulla, vaan sen voi valita muiden syötteiden tavoin pudotuslistasta.