Jos haluat julkaista vain tiettyjä sivulle tai sisältöihin tehtyjä muutoksia, voit käyttää Julkaisutoimintoja. ne löytyvät Julkaise-napin vierestä sivun vasemmasta yläreunasta.

Julkaise muutokset -välilehdellä näet valitsemaasi sisältöön liittyvät muutokset ja voit valita niistä haluamasi, ja joko julkaista muutokset heti, tai ajastaa julkaisun myöhemmäksi.

julkaisutoiminnot.jpgTietokenttien muutokset -kohdassa (A) näytetään kaikki sisällön tietokenttiin tuleet muutokset.
Sisältöalueiden muutokset -kohdassa (B) näytetään kaikki sisältöalueisiin tehdyt muutokset, eli sisältöjen lisäämiset ja poistamiset.
Julkaisemattomat sisällöt -kohdasta (C) näytetään kaikki sisällöt, joita ei ole julkaistu (joko uutena tai muutoksen jälkeen).

Muutosten julkaisu

1. Valitse haluamasi muutokset, jotka haluat julkaista/ajastaa julkaistumaan samaan aikaan.
  2. Voit halutessasi antaa ajastukselle nimen klikkaamalla "Uusi nimi". Näin toiset käyttäjät näkevät ajastuksen nimestä, mihin ajastus liittyy (voidaan käyttää esim. tiettyyn kampanjaan liittyvien sisältöjen julkaisussa).
  3. Valitse toiminnon suoritusaika. Mikäli haluat julkaisun tapahtuvan myöhemmin, valitse "Myöhemmin" ja valitse sen jälkeen päivämäärä ja kellonaika kalenterista.
  4. Klikkaa "Valmis".