Jos käyttäjälle halutaan antaa pääylläpitäjän oikeudet, hänet lisätään ryhmään 'admin'.

Jos käyttäjä ei ole admin-käyttäjä, pitää hänen kuulua aina ryhmään 'user'.

Mikäli käyttäjälle halutaan antaa oikeus hallita tuotteita, elokuvatyyppejä, arvoseteleitä, tuoteryhmiä, laskutusasiakkaita, painikekarttoja, saleja, tulostuspohjia ja yrityksen tietoja, hänet lisätään ryhmään 'management'.

Mikäli käyttäjälle halutaan antaa oikeus hallita myös käyttäjätunnuksia, hänet lisätään lisäksi ryhmään 'credential_management'.

Mikäli käyttäjälle halutaan antaa oikeus käyttää kassaa, hänet lisätään ryhmään 'cash register'.

Mikäli käyttäjälle halutaan antaa oikeus hallita myös raportointia, hänet lisätään lisäksi ryhmään 'raportointi'.