Tietokone

Box Office Booster on järjestelmäriippumaton sovellus, joten kaupasta ostettu peruskone toimii varsin hyvin Box Office Boosterin käyttämiseen.

Vaikka alla olevalla laitteistolla ei ole väliä, suosittelemme käyttämään enintään 3 vuotta vanhaa tietokonetta laitteistosta johtuvien vikojen välttämiseksi.

Näyttö
Kassaliittymä on suunniteltu hyödyntämään kosketusnäyttöä. Emme kuitenkaan suosittele normaalia POS-käyttöön tarkoitettua kosketusnäyttöä, sillä ne eivät tue sormen liu'uttamiseen liittyviä toimintoja. Normaali kuluttajakäyttöön suunniteltu kosketusnäyttö riittää hyvin.

Käyttöjärjestelmä

Tietokoneen käyttöjärjestelmällä (Windows, OSx / Mac, Ubuntu) ei ole väliä Box Office Boosterin kannalta.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että EMVCard -kortinlukija tarvitsee Windowsin toimiakseen.

Selain

Box Office Booster on selaimella käytettävä ohjelma.

Kassajärjestelmä on selainriippumaton, mutta suosittelemme uusimman Firefox -selaimen käyttämistä.