Maksukorttipäätteen tulee olla EMVCard- tai Lumo-yhteensopiva, jos halutaan että maksutapahtumat välittyvät automaattisesti Box Office Boosterin ja maksukorttipäätteen välillä. Tämä kannattaa mainita laitetta ostaessa. Esimerkiksi Luottokunnalla eli Netsillä on erilaisia yhteensopivia laitteita.


Mikäli maksukorttipääte on muun tyyppinen, voidaan sitäkin käyttää seuraavalla prosessilla:


- Valitaan kassalta Maksukortti-maksutapa mutta ei vielä paineta Hyväksy-painiketta

- Hoidetaan maksu manuaalisesti maksukorttipäätteellä, eli syötetään maksettava summa käsin päätteelle jonka jälkeen asiakas naputtaa pin-koodinsa ja muut normaalit prosessit

- Kun maksu on onnistuneesti hoidettu maksukorttipäättellä painetaan BOBin kassanäkymässä Hyväksy-nappia, tai jos maksussa oli joku häiriö niin otetaan maksukortti-maksutapa pois kuitilta ja vaihdetaan esim käteinen ja vasta sitten hyväksytään.


Mikäli tulee tarve tehdä hyvityksiä eikä käytössä ole EMVCard- tai Lumo-yhteensopivaa korttimaksupäätettä, pitää hyvitykset hoitaa sekä Box Office Boosterin hallintakäyttöliittymän että maksukorttipäätteen omien hyvitysprosessien kautta. Yhteensopivilla laitteilla hyvityksetkin ovat automaattisia.