Etusivun nostoelokuvan vaihto:

1. Mene etusivulle ja valitse nostoelokuvan esittelytekstin alta hiiren oikealla sisältö nimeltä "Etusivun nostoelokuva"
    Voit valita sisällön aktiiviseksi myös sivupalkin "Sisältöaluuet"-otsikon alta.
    nostoelokuva.jpg   nostoelokuva2.jpg
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta "Muokkaa".
  3. Klikkaa "Valitse sivu" "Linkin määritys" -välilehdellä.
  4. Hae avautuneesta ikkunasta sivuston rakenteesta haluttu elokuva.
  5. Klikkaa oikeasta alakulmasta "Valmis".
  6. Klikkaa "Valmis".
  7. Valitse vanhan nostoelokuvan esittelyteksti hiiren oikealla.
  8. Poista vanha teksti klikkaamalla kehyksen pyyhekumi-kuvaa.

9. Luo tyhjään sisältöalueeseen uusi esittelyteksti, tai liitä siihen elokuvasivulla oleva esittelyteksti.
    Mikäli elokuvasivun esittelyteksti on liian pitkä etusivulle, voit kopioida tekstin ja luoda siitä uuden, lyhyemmän version.
  10. Julkaise sivu.