1.  Valitse elokuvasivu hiiren oikealla.kalenteri.jpg
  2. Klikkaa ”Muokkaa”.
  3. Siirry "Elokuvan tiedot" -välilehdelle.
  4. Klikkaa ”Valitse ajat”.
  5. Mikäli teattereita tai saleja on useita, valitse ne ikkunan yläreunasta.
  6. Klikkaa kalenterista näytöksen päivän ja kellonajan kohdalla.
  7. Kirjoita Nimi-kenttään elokuvan nimi (voit siis lisätä minkä tahansa elokuvan esitysajan aina kun kalenteri on auki).
  8. Vaihda tarvittaessa näytöstyyppi.
  9. Valitse tarvittaessa "Numeroidut paikat", "Hinta-alueet", "Estä varaus" tai "Piilota netistä".
  10. Mikäli elokuvalla on samaan aikaan näytöksiä eri päivinä, voit lisätä kaikki elokuvaviikon esityspäivät samalla kertaa ikkunan alareunasta.
  11. Klikkaa "Ok".
  12. Kun olet lisännyt haluamasi näytökset, sulje kalenteri klikkaamalla rastia ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  13. Klikkaa "Valmis" "Elokuvan tiedot" -välilehdellä.
  14. Näytösajat eivät vaadi julkaisua erikseen, vaan tulevat näkyviin elokuvasivun kalenteriin, jos koko sivu on julkaistu.

Valitsemalla kalenteriin tallennetun näytöksen voit muokata sen tietoja, esim. esitysaikaa tai poistaa näytöksen kokonaan klikkaamalla ”Poista”.