Jalustaan automaattisesti päivittyneen elokuvan muokkaaminen:

1. Valitse elokuvasivu hiiren oikealla.
  2. Klikkaa ”Muokkaa”.
  3. Siirry Elokuvan tiedot -välilehdelle.
  4. Syötä tarvittaessa puuttuvat elokuvan tiedot.
    Huom. Jokaisella elokuvalla on oltava elokuvalevittäjä ja elokuvatyyppi. Tämä elokuvatyyppi on oletus jokaiselle näytökselle, joka esityskalenteriin lisätään (elokuvatyypin voi kuitenkin vaihtaa näytöskohtaisesti).
  5. ”Hae IMDb:stä” -painikkeella voit hakea elokuvalle linkityksen IMDb:n elokuvatietoihin:
    Klikkaa painiketta.
    Klikkaa ”Hae”.
    Valitse hakutuloksista oikea elokuva.
    Linkki ilmestyy numerona tietoihin.
  6. Siirry Lisätiedot-välilehdelle.
  7. Jos ikärajaa tai sisältömerkintöjä ei ole, lisää ne.
  8. Genret-pudotusvalikosta voit valita lisää genrejä elokuvalle. Muista valita 3D jos elokuva esitetään 3D-versiona!
  9. Klikkaa ”Valmis”.

Nyt voit tarvittaessa päivittää elokuvan esittelytekstin ja lisätä elokuvan näytösajat .