Ongelman kuvaus

Jos elokuvaa luotaessa tai muokattaessa ei oikean levittäjän valinta onnistu, vaikka levittäjä on luotu Box Office Boosterin hallintatilassa ja näkyy elokuvaa muokattaessa levittäjälistalla, on vika todennäköisimmin levittäjältä puuttuva Filmtrailer ID. Tämä uniikki numerosarja linkittää levittäjän elokuviin, ja on siten pakollinen tieto jotta raportointi toimii oikein,

Filmtrailer ID linkittää myös ko. verkkopalvelusta BOBiin automaattisesti tulevat uudet elokuvat suoraan oikeisiin levittäjiin.

Ongelman ratkaisu

1. Hae ensin levittäjälle oikea Filmtrailer ID XML-tiedostoista. Katso ohje.
  2. Mene sitten BOBin hallintaan, valitse Elokuvalevittäjät ja etsi listalta elokuvalevittäjä jonka valinta ei onnistunut. Muokkaa sitä ja lisää edellä haettu Filmtrailer ID sille varattuun kenttään.
  3. Mikäli elokuva on pieneltä tai muulta sellaiselta levittäjältä jota ei löydy Filmtrailer-palvelusta, voi levittäjän Filmtrailer ID -kenttään syöttää minkä tahansa numeron, kunhan se ei ole sama kuin muilla levittäjillä. Esimerkiksi 111111 ja siitä suuremmat numerot on havaittu käyttökelpoisiksi. HUOM! Numero ei voi alkaa nollalla.
  4. Talleta muutokset
  5. Mene sen jälkeen Jalustaan, ja muokkaa elokuvaa johon haluat liittää levittäjän
  6. Nyt levittäjän valinnan pitäisi onnistua.