Painikekarttaan voidaan lisätä esim, ostetuimmat tuotteet ja tuoteyhdistelmät, kuten popcorn ja juoma tai viiden kappaleen sarjaliput.

1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Yritys ja tilat -otsikon alta 'Painikekartat'.
  2. Klikkaa 'Uusi kartta'.
  3. Anna painikekartalle nimi.
  4. Klikkaa jotain harmaista ruuduista.
  5. Anna painikkeen teksti.
  6. Anna halutessasi painikkeelle kuvaus.
  7. Valitse painikkeen väri pudotusvalikosta.
  8. Liitä tuote/tuotteet klikkaamalla 'Liitä tuote'. Toista tarvittaessa.
    Jos haluat poistaa liittämäsi tuotteen, klikkaa tuotteen nimeä.
  9. Klikkaa tallenna.
  10. Voit siirtää painiketta eri paikkaan raahaamalla sitä hiirellä.
  11. Voi suurentaa ja pienentää painikkeen kokoa plus- ja miinus-nappeja painamalla.
  12. Tallenna painikekartta klikkaamalla 'Tallenna'.

• Ota painikekartta käyttöön muokkaamalla kassan tietoja ja valitsemalla luomasi painikekartta pudotusvalikosta.
  • Painikekartan saa auki kassasta klikkaamalla ikkunan alareunassa näkyviä laatikoita.
  • Kun tuotteita klikkaa painikekartassa, siirtyvät tuotteet kuitille.
  • Painikekartan saa suljettua klikkaamalla uudelleen laatikoita, tai Elokuvat- tai Muut tuotteet -palkkeja.

HUOM! Muista lisätä painikekartta myös käytössä olevaan kassaan. Katso tästä ohjeet kassan luontiin ja muokkaukseen.