Raportoinnista voi tulostaa elokuvakohtaiset tilastot, kassapaineraportin, kassaraportin, kassatilityksen, kävijätilastot, myyntiraportin, neljännevuosiraportin, päivätilityksen, teostoraportin ja tiedot laskutusasiakkaiden myynneistä sekä viedä tiedot Etika-järjestelmään. Raportit voidaan myös tietyissä tapauksissa automatisoida ja lähettää haluttuu sähköpostiosoitteeseen. Luotuja raportteja voi tarkastella Arkisto-sivulla.

1. Mene sivulle 'Raportit'.
  2. Valitse listasta raportti jonka haluat luoda.
  3. Anna raportin vaatimat tiedot (päivämäärät ym.).
  4. Jos haluat tulostaa raportin, laita rasti ruutuun 'Tulosta raportti'.
  5. Klikkaa 'Luo raportti'.
  6. Raportin voi myös tulostaa luomisen jälkeen valitsemalla 'Tulosta raportti'.