luohinta-alue.jpgKun salille on luotu hinta-alueet, voi salikarttaan luoda normaalista hinnasta eroavia paikkoja. Hinta-alueet on luotava jokaiselle salille erikseen.

1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Yritys ja tilat -otsikon alta 'Salit'.
  2. Valitse listasta sali, jolle haluat luoda hinta-alueen.
  3. Klikkaa 'Luo hinta-alue'.
  4. Anna hinta-alueelle nimi.
  5. Valitse pudotusvalikosta alennuksen antamisen tyyppi.
  6. Anna alennuksen määrä.
    Esim. Alennuksen tyyppi on 'Kiinteä määrä' ja hinta-alueen paikka on normaaleja paikkoja euron halvempi -> Kerroin = 1.
    Esim.2 Alennuksen tyyppi on 'Kiinteä määrä' ja hinta-alueen paikka on 2€ kalliimpi kuin normaali paikka -> Kerroin = -2.
  7. Valitse kartasta haluamasi väri ja klikkaa 'Valitse'.
  8. Valitse 'Tallenna'.