luoelokuvalevittaja.jpgJärjestelmässä on valmiina oletuslista Filmtrailersin elokuvalevittäjistä. Voit myös itse lisätä uuden elokuvalevittäjän.

1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Laskutusasiakkaat ja levittäjät -otsikon alta 'Elokuvalevittäjät'.
  2. Klikkaa 'Luo elokuvalevittäjä'.
  3. Anna elokuvalevittäjän tiedot.
    Huom. Sähköpostiosoitteita voi olla useampi, erottele ne pilkulla tai puolipisteellä. Näitä osoitteita käytetään raporttien automatisoiduissa lähettämisissä.
    Huom. Mikäli elokuvalevittäjällä ei ole Filmtrailersin ID:tä, lisää kenttään mielivaltainen vähintään 6-numeroinen luku, jota et ole aikaisemmin käyttänyt. ID-numero ei voi alkaa nollalla.
  4. Klikkaa 'Tallenna'.

Elokuvalevittäjän muokkaus tapahtuu klikkaamalla levittäjän nimeä Elokuvalevittäjät-sivulla.

Muokkauksen jälkeen klikkaa 'Tallenna'. Jos haluat poistaa elokuvalevittäjän, klikkaa 'Poista'.