luolipputuote.jpgEnnalta maksetut liput, kuten sarja-ja lahjaliput, luodaan lipputuotteina. Riippuen lipputuotteelle määritetystä toimintatavasta, lipputuotteet jotka lyödään kassaan asiakkaan käyttäessä niitä, valitaan joko arvoseteleistä tai lipuista. Lahjakortit luodaan lipputuotteina, jotka toimivat kuin arvosetelit.

1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Elokuvatyypit, liput ja tuotteet -otsikon alta 'Tuotteet'.
  2. Klikkaa 'Luo tuote'.
  3. Anna lipulle nimi.
  4. Anna lipulle hinta.
  5. Anna lipulle alv-prosentti.
  6. Anna lipulle halutessasi kuvaus.
  7. Valitse pudotusvalikosta tyypiksi 'Lipputuote'.
  8. Valitse käytetäänkö lipputuotetta maksuvälineenä.
    Tuote hyvittää arvonsa lipusta: Lipputuote vähentää hintansa pois suoraan lipusta, joka on kuitilla (esim. sarjaliput). Näkyvät kasassa 'erikoislippuina'.
    Anna hyvitettävä arvo, sekä elokuvalevittäjälle hyvitettävä arvo.
    Tuote toimii kuin arvoseteli: Tuote näkyy arvoseteleissä ja käyttäytyy kuin arvoseteli (esim. lahjakortti).
    Määrittele rajataanko hyvitys lippuihin tai muihin tuotteisiin.
  9. Valitse lippu, minkä haluat oston yhteydessä tulostettavan.
  10. Valitse Näkyy verkkokaupassa -pudotusvalikosta 'Ei' (lipputuotteita ei vielä voi ostaa verkkokaupasta).
  11. Anna lipputuotteelle halutessasi koodi.
  12. Klikkaa 'Tallenna'.

Lipputuotteen muokkaus tapahtuu klikkaamalla tuotteen nimeä Tuotteet-sivulla. Muokkauksen jälkeen klikkaa 'Tallenna'.
Jos haluat poistaa lipputuotteen, klikkaa 'Poista'.