Luo tuote

Kun tuotteet on luotu, voi niitä valita kassasta Muut tuotteet -osion alta.
  1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Elokuvatyypit, liput ja tuotteet -otsikon alta 'Tuotteet'.
  2. Klikkaa 'Luo tuote'.
  3. Anna tuotteelle nimi.
    • Tuote näkyy tällä nimellä kassaliittymässä ja raporteissa.
  4. Halutessasi voit määritellä tuotteelle tuoteryhmän.
    • Ryhmiä voi käyttää hyödyksi raportoinnissa (esim. alkoholimyynnin erittely).
  5. Anna tuotteelle hinta.
  6. Anna tuotteelle alv-prosentti.
  7. Anna tuotteelle halutessasi kuvaus.
  8. Valitse pudotusvalikosta tyypiksi 'Tuote'.
  9. Valitse Näkyy verkkokaupassa -pudotusvalikosta 'Ei' (normaaleja tuotteita ei voi myydä verkkokaupassa).
  10. Anna tuotteelle halutessasi koodi, jolla tuote löytyy kassasta
    • Jos tuotteella on EAN-viivakoodi, skannaa se tähän kenttään myynnin helpottamiseksi.
  11. Jos käytössä on monta toimipistettä, joissa on myynnissä eri tuotteet, voit rajata tällä valitsimella, onko tuote käytössä kaikissa toimipisteissä vai pelkästään yhdessä.
    • Tällöin esim. samalla viivakoodilla oleva karkkipussi voi olla eri hintainen eri toimipisteissä
  12. Klikkaa 'Tallenna'.

Tuotteen muokkaus tapahtuu klikkaamalla tuotteen nimeä Tuotteet-sivulla. Muokkauksen jälkeen klikkaa 'Tallenna'.
Jos haluat poistaa tuotteen, klikkaa 'Poista'.