Elokuvan esittelysivuista tulee automaattisesti vain yksi versio Filmtrailer.com:n tietojen perusteella. Jos ohjelmistossa on useampia kuin yksi versio, kuten vaikkapa 2D ja 3D, on elokuvasivusta luotava Jalustassa kopio.

Kopion luonti

• Kirjaudu Jalustaan
  • Navigoi joko sivuston linkkejä tai Jalusta-ylläpitokäyttöliittymän oikeassa laidassa olevaa Rakenne-puunäkymää käyttämällä sivulle jonka haluat kopioida
  • Suosittelemme syöttämään ensimmäisen version tiedot (kuvaustekstin muotoilu, kesto, ikärajat ja sisältömerkinnät ym.) kuntoon ennen kopiointia, muussa tapauksessa ne pitää syöttää erikseen joka kopioon
  • Napauta koko sivu valituksi, ja paina ylälaidan painikerivistä "Kopioi". Kopio luodaan alkuperäisen rinnalle Rakenteessa, ja alkuperäinen jää edelleen ruudulle.
  • Luo kopioita tarvittava määrä

Kopion muokkaus

• Navigoi Jalusta-ylläpitokäyttöliittymän oikeassa laidassa olevaa Rakenne-puunäkymää käyttämällä jollekin kopiosivuista. Mikäli Rakenne-puu ei ole jostain syystä päivittynyt paina selaimen päivitä-painiketta jolloin käyttöliittymä latautuu uudelleen. HUOM! Sivuston sisäisiä linkkejä käyttämällä ei välttämättä pääse oikealle sivulle, koska kopioilla on oletuksena sama www-osoite. Käytä siis Rakenne-puuta.
  • Muuta ensiksi kopion nimi vastaamaan sitä versiota, jonka kopiosta luot (Esim. Avatar 2D). Muokatessasi Perustiedot-kohtaa napauta painiketta "Määritä sijainti automaattisesti". Sivun sijainti, joka on myös osa www-osoitetta päivittyy yksilölliseksi.
  • Muuta loput tiedot kohdalleen.