Jos BOBiin kirjautuessasi tulee yllä oleva virhe, toimi seuraavasti tai muussa tapauksessa tulostus tai maksupääteominaisuudet eivät toimi

1. Avaa Windowsin Ohjauspaneeli (Control Panel)
  2. Etsi Java-asetukset ja käynnistä se. Voit nopeuttaa löytämistä ylänurkan hakulaatikolla

3. Mene Security-välilehdelle. Tarkista ensin että Security level for applications -tietoturvatasoasetus on alemmassa High-valinnassa. Napauta  Edit  Site List -nappia ikkunan alalaidasta. Exception Site List avautuu.Paina siinä ikkunassa Add-nappia ja kirjoita BOBin osoite Location kenttään (esim http://bobserver-kinoaptual.jalusta.com)

4. Paina Ok, ja hyväksy poikkeussääntö painamalla Continue alla olevan kaltaisessa ikkunassa

5. Paina OK tallentaaksesi ja sulkeaksesi Java-asetukset
  6. Sulje selainikkunat, avaa selain ja kirjaudu BOBiin
  7. Hyväksy Javan esittämät turvakysymykset.