Ingenico iPP350 -lähimaksupääte

NETS:n suosituin maksupääte integroituun käyttöön on nopea ja ergonominen Ingenico iPP350, jonka suuret näppäimet ja värinäyttö tekevät maksamisesta helppoa ja miellyttävää. Lähimaksuominaisuus tehostaa pienten ostosten maksamista ja mahdollistaa matkapuhelimeen liitettyjen lompakkosovellusten käytön. Näppäinsuoja tuo turvallisuutta PIN-koodin syöttöön. Pienikokoisena iPP350 on helppo sijoittaa myyntipisteeseen joko lisävarusteisen telineen kanssa tai sellaisenaan.


NETS on sertifioinut iPP350-maksupäätteen käytettäväksi Pohjoismaiden laajuisesti. Se täyttää koko markkina-alueen turvallisuusvaatimukset ja mahdollistaa tapahtumien reitittämisen kaikille keskeisille osapuolille.


Ingenico on maailman suurin maksupäätteiden valmistaja ja Nets Ingenicon merkittävimpiä jakelukumppaneita Euroopassa.

Hinta 26,90 eur/kk + toimitusmaksu 60 eur.
Hinnat alv 0%.

Tilausohje


Maksupääte tilataan suoraan NETS:ltä:

http://www.netskauppa.fi/tl/Kassaintegraatiot/Lumo/


  • Varmista, että liikkeelläsi on voimassa oleva kauppiassopimus. Ohjeet sopimuksen tekemiseksi Netsin kanssa löydät täältä. Nordean kauppiassopimus ei vielä ole tuettu Nets Oy:n päätemallien kanssa (tilityspankki voi silti olla Nordea).
  • Täytä sähköinen palvelusopimus, jonka voit allekirjoittaa henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Voit vaihtoehtoisesti tulostaa ja täyttää sopimuslomakkeen, ja postittaa sen osoitteeseen: Nets Oy, Maksupäätepalvelut, 00050 NETS
    Tilauslomakkeelle kohtaan 2.1.4 Kassajärjestelmätoimittaja: Aptual Oy
  • Kun NETS on vastaanottanut sopimuksen ja varmistanut sen tiedot, toimittaa NETS päätteen ja käyttöohjeet ovelle-pakettina. Toimitusaika on tyypillisesti alle viikko tilauksesta. Postimaksu veloitetaan NETS:n hinnaston mukaisesti.
  • NETS:n asiakaspalvelu ohjeistaa tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä numerossa (09) 6964 6190.