LiveChatin asentaminen sivustollesi on nopea ja helppo homma. Seuraa alla olevia ohjeita, niin pääset palvelemaan asiakkaita muutamassa minuutissa.


Ensimmäiseksi tarvitse LiveChat tilin. Avaa LiveChat-tili

Tarvitset tilin avaamiseen luottokorttiasi ja englanninkielen taidon. Mikäli haluat palvelun paikalliselta palveluntarjoajalta ja/tai haluat laskutusasiakkaaksi, ole yhteydessä: Sami Hänninen, sami@aptual.fi, 040 721 7717.


Kun tili on avattu ja pääset kirjautumaan, viedään sinut ensimmäiseksi  sivulle, josta saat LiveChat ohjelmakoodin. Tässä pääset määrittelemään, laitatko koodin paikalleen itse vai lähetätkö sen webmasterillesi. Mikäli päätät tehdä itse, sinun pitää kopioida koodi ja liittää se ennen </body> tagia kaikille niille sivuille, jossa haluat asiakaspalvelun toimivan. Mikäli sinulla ei ole aikaa laittaa koodia paikalleen juuri nyt, voit palata koodin ääreen myöhemmin osiossa Settings/Installation/LiveChat Code.


Seuraavaksi siirry sivustollesi ja tarkista, toimiiko kaikki oikein. Mikäli näet keskusteluikkunan oikeassa alakulmassa, olet onnistunut asentamaan LiveChatin sivustollesi!