Kakkosnäytön voi konfiguroida käyttökuntoon koska vain, mutta sen saa toimintaan vasta, kun se on kytketty käyttöön Aptualin puolelta. 


Huom! Kakkosnäyttö toimii vain iPadilla. Kakkosnäytön käyttöä varten tarvitset kiinteän julkisen IP-osoitteen siihen Internet-liittymään, johon kakkosnäyttönä toimiva iPad on liitetty. Sisäverkon IP-osoitteilla ei ole merkitystä. Ilmoita julkinen IP meille ennen käyttöönottoa. 


Kytke ensimmäiseksi iPadista usean sormen eleohjaus pois käytöstä. Tällä estetään mm. kakkosnäytön sulkeminen viiden sormen puristusotteella. Tämä tapahtuu iPadin Settings-asetussovelluksesta kohdasta General
Huomioi kuitenkin, että normaalista iPadista ei ole mahdollista disabloida Home-painiketta. Näin ollen tarvitset iPadille jonkin kioskikäyttöön suunnitellun telineen, joka peittää Home- ja virtapainikkeet ja siten estää asiakkaita lähtemästä näitä painamalla pois kakkosnäyttösovelluksesta. 


Tarvitset App Storesta sovelluksen nimeltä Kiosk Pro. Lataa se iPadiin ja konfiguroi se seuraavasti: 


(Punaisella merkatut asetukset ovat keskeisimpiä toiminnan kannalta.)

Oma bob-tunniste on se, joka on esim. hallintatilan osoitteena (bobserver-TUNNISTE.jalusta.com) tai Jalusta-ylläpitotilan osoiterivillä TUNNISTE.jalusta.com). 


Kassan numeron löytää puolestaan menemällä BOBin hallintatilaan, kohtaan "Kassat ja tulostimet" ja klikkaamalla haluttua kassaa. Tällöin osoiteriville tulee loppuun /cash_register:manage/N/ jossa N on kassan numero. 


Tämän jälkeen painetaan "Run Kiosk Presentation" ja näytön pitäisi toimia!