Tämän ohjeen avulla siirrät Horden webmailiin tallennetut yhteystiedot Googleen.

1. Kirjaudu Horden webmailiin tunnuksillasi (Aptualin webmailiin pääsee esimerkiksi osoitteesta http://posti.aptual.fi)
  2. Avaa vasemmalta Organisointi -> Osoitekirja -> Oma osoitekirja
  3. Paina ylhäältä Tuo/Vie-painiketta
  4. Varmista, että Vie osoitekirja-kohdassa on valittu vCard ja paina tämän jälkeen Vie-painiketta
  5. Tallenna tiedosto koneellesi sellaiseen paikkaan, josta löydät sen helposti
  6. Kirjaudu Google-tiliisi ja valitse ylhäältä Yhteystiedot
  7. Tämän jälkeen paina Lisää-painiketta ja valitse Tuo
  8. Valitse tiedosto, jonka äsken loit Hordesta ja paina Tuo-painiketta
  9. Nyt kontakit on siirretty Googleen!