Välimuistin tyhjennys vaaditaan yleensä silloin, kun kassan Flash-elementti on päivitetty. Tässä ohjeet kuinka voit tyhjentään välimuistin yleisimmillä selaimilla.

Mozilla Firefox

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse Sivuhistoria / History -> Poista historiatietoja / Clear Recent History...
  2. Valitse Väliaikaistiedostot / Cache.
  3. Klikkaa Poista tiedot / Clear Now.

Internet Explorer

1. Valitse Työkalut / Tools -valikko.
  2. Valitse Poista selaushistoria... / Delete Browsing History...
  3. Valitse Väliaikaiset Internet-tiedostot / Temporary Internet files.
  4. Valitse Poista / Delete.

Google Chrome
  1. Klikkaa Chrome-valikkonäppäintä selaimen työkalupalkissa.
  2. Valitse Työkalut / Tools.
  3. Valitse Poista selaustiedot / Clear browsing data.
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti / Cache.
  5. Klikkaa Poista selaustiedot / Clear browsing data