Huom! Ohjeissa avataan XML-tiedostoja, jotka eivät näy Safarissa suoraan, vaan XML pitää tällä selaimella katsoa sivun lähdekoodi-näkymästä. Suosittelemme jonkin muun selaimen (Chrome, Firefox, IE9+) käyttöä XML-tiedostojen avaamiseen, koska nämä osaavat näyttää kyseiset tiedostot ilman erityisiä toimenpiteitä.

Elokuvan kuvien tai puuttuvan levittäjä-id:n haku jälkikäteen Filmtrailersin XML-syötteestä onnistuu seuraavalla tavalla.

• Mene osoitteeseen http://fi.filmtrailer.com
  • Avaa haluamasi elokuvan traileri ruudulle
  • Jos hait elokuvaa hakusanalla, napauta videon vieressä olevasta kuvalistasta haluamasi elokuvan julistetta.
  • Osoiterivillä tulee tässä vaiheessa lukea http://fi.filmtrailer.com/cinema/[id-numero]/... http://fi.filmtrailer.com/cinema/search-30/?q=[hakusana] sijasta.
  • Kopioi osoiteriviltä cinema:n perässä oleva numerosarja talteen/leikepöydälle
  • Kirjoita selaimen osoiteriville http://fi.feed.previewnetworks.com/v3.1/cinema/ ja lisää osoitteen loppuun äsken kopioimasi numero, (esim. http://fi.feed.previewnetworks.com/v3.1/cinema/10269 ) ja paina lopuksi enteriä ladataksesi elokuvan tiedot XML-muodossa selaimeen
  • Laadukkaimman kuvakaappauskuvan, joita BOBkin automaattisesti käyttää, voit ladata tästä XML:stä löytyvästä osoitteesta kohdasta "Video Still Large" (käytä selaimen hae sivulta-toimintoa). Rivin <picture id="xxxxx" type_id="22" type_name="Video Still Large" status_id="2"> alapuolelta löytyy tagi <url> jonka sisällä on ison videostillkuvan osoite. XML:ssä on myös juliste ja aulakuvia eri kokoisina.

• Toisinaan BOBista puuttuvan elokuvalevittäjän Filmtrailer ID:n löydät vastaavasti hakemalla termiä "distributor id". Tarvittu numero on tämän haun kohdalta löytyvä yhtäsuuruusmerkin jälkeinen luku (esim. <distributor id="36">Scanbox Entertainment (FI-Cinema)</distributor> => Scanboxin Filmtrailer ID on 36)