Videoiden, kuvien ja tekstien lisäys slidelle:

Videon lisääminen slidelle:
  1. Siirry ensin halutun sliden hallintaan (katso ohjeet tästä)
  2. Valitse välilehti Videot (Videos) ja paina Add video-painiketta
  3. Valitse pudotusvalikosta haluamasi video
  4. Nyt video on lisätty slideen

Kuvan lisääminen slidelle:
  1. Siirry ensin halutun sliden hallintaan (katso ohjeet tästä)
  2. Valitse välilehti Kuvat (Images) ja paina Add images-painiketta
  3. Valitse pudotusvalikosta haluamasi kuva
  4. Nyt kuva on lisätty slideen

Tekstin lisääminen slidelle:
  1. Siirry ensin halutun sliden hallintaan (katso ohjeet tästä)
  2. Valitse välilehti Tekstit (Texts) ja paina Add text-painiketta (jos haluat lisätä olemassa olevan tekstin) tai New text-painiketta (jos haluat luoda uuden tekstin kyseistä slideä varten)
  3. Mikäli painoit Add text-painiketta: Valitse pudotusvalikosta haluamasi kuva ja tämän jälkeen teksti on lisätty
    Mikäli painoit New text-painiketta: Katso alhaalta kohta Tekstin määritykset

Videoiden, kuvien ja tekstien määritykset:

Videon ja kuvan määritykset:
Sliden hallinnassa voidaan muokata videon tai kuvan määritteitä klikkaamalla se auki listalta, joka löytyy Videot- tai Kuvat-välilehden alta. Alas avautuu lista kyseisen videon tai kuvan määritteistä.
  • Videon tai kuvan nimi palvelussa voidaan määrittää kohtaan Name
  • Filename-kohtaan voidaan määrittää mikä tiedosto kyseiseen videoon tai kuvaan on liitetty
  • Videon tai kuvan leveyden voi määrittää kohtiin W (leveys) ja H (korkeus) pikseleinä
  • Videon tai kuvan sijainnin voi määrittää kohtiin X (vaakasuunta) ja Y (pystysuunta) pikseleinä
  • Kohtaan Z (syvyys) voidaan määrittää kuvan syvyysjärjestyksen, jos slidessa on esimerkiksi useampi kuva tai tekstiä voidaan Z-arvolla määrittää mikä elementti on minkäkin päällä. Mitä isompi arvo sitä ylempänä kyseinen elementti on.

Tekstin määritykset:
Sliden hallinnassa voidaan muokata tekstin määritteitä klikkaamalla se auki listalta, joka löytyy Tekstit-välilehden alta. Alas avautuu lista kyseisen tekstin määritteistä.
  • Tekstin nimi palvelussa voidaan määrittää kohtaan Name
  • Data-kohtaan kirjoitetaan teksti, jonka slidessä halutaan näkyvän
  • CSS Class voidaan vaihtaa tekstin kokoa, väriä ja määrittää tekstin tasauksen vasemmalle, oikealle tai tekstin voi myös keskittää
  • Tekstialueen leveyden voi määrittää kohtiin W (leveys) ja H (korkeus) pikseleinä
  • Tekstin sijainnin voi määrittää kohtiin X (vaakasuunta) ja Y (pystysuunta) pikseleinä
  • Kohtaan Z (syvyys) voidaan määrittää kuvan syvyysjärjestyksen, jos slidessa on esimerkiksi useampi kuva tai tekstiä voidaan Z-arvolla määrittää mikä elementti on minkäkin päällä. Mitä isompi arvo sitä ylempänä kyseinen elementti on.
  • Opacity-kohtaan voidaan määrittää läpinäkyvyyden arvo välillä 0-1, jos esimerkiksi tekstille halutaan 50% läpinäkyvyys laitetaan kohtaan arvo 0.5.