1. Valitse ylänavigaatiosta kohta Files
  2. Paina oikealta ylhäältä New File-painiketta
  3. Tämän jälkeen valitse minkä tai mitkä tiedostot haluat tuoda palveluun

Huomioita:
  • Kun lataat videotiedostoja tai useampia tiedostoja palveluun, odota että tiedostot ovat latautuneet. Tiedät siitä, että tiedostot on siirretty onnistuneesti, kun ne ilmestyvät listalle.
  • Videotiedostojen täytyy olla .mp4-muodossa
  • Lataamastasi tiedostosta tehdään automaattisesti vastaava video- tai kuvaobjekti (tiedoston tyypin perusteella) ja se nimetään kyseisen tiedoston nimen mukaan
  • Voit halutessasi määrittää kuvaavamman nimen video- tai kuvaobjektille Videos- tai Images-navigaation alta