1. Valitse ylänavigaatiosta kohta Screens
  2. Paina oikealta ylhäältä New Screen-painiketta
  3. Syötä kohtaan Description näytön nimi
  4. Syötä kohtaan Identifier tunniste esim. isonaytto
  5. Default feed-kohtaan valitaan näytettävä syöte. Vaihtoehto "Show all allowed feeds" näyttää kaikkia sallittuja syötteitä peräkkäin.
  6. Resolution-kohtaan valitaan näytön resoluutio (pikselikoko)
  7. Hardware-kohtaan valitaan fyysisen näytön tai siinä kiinni olevan laitteen tyyppi
  8. Allowed feeds-kohtaan valita mitä syötteitä kyseisellä Näytöllä näytetään, jos oletussyötteeksi on valittu kaikkien syötteiden näyttäminen, ja mitkä näytöt ovat käytössä Kaukosäädin-toimintoa käyttäessä *)

*) Kaukosäädin-toiminnallisuus ei ole vielä käytettävissä