Jos sisältö on toisen sisällön sisällä - esimerkiksi tekstissä olevat kuvat tai listoissa olevat uutiset tai käyntikortit - ei siitä voi tehdä versiota suoraan sivulla vaan kieliversio on tehtävä sisältöjenhallinnan kautta.

1. Varmista että sisältöaluetta ei ole valittuna - eli vasemmassa nurkassa lukee "Valitse sisältö tai alue" tai koko sivu on valittuna. Tarvittaessa valitse koko sivu taustaa oikealla klikkaamalla

2. Klikkaa oikeasta alareunasta 'Tiedostot' jolloin sisältöjenhallinta -ikkuna aukeaa

3. Etsi haluttu sisältö ja valitse se

4. Klikkaa 'Valmis', jolloin sisältö aukeaa koko ruudulle

5. Valitse sisältö hiiren oikealla

6. Klikkaa haluttua kieltä

7. Valitse 'Luo uusi', jolloin sisältö kopioituu valittuun kieliversioon

Voit nyt muokata tai liittää kopioidun sisällön haluttuun paikkaan.