Suoraan sivun sisältöalueeseen liitetystä sisällöstä saa tehtyä kieliversion seuraavalla tavalla:

1. Valitse haluttu sisältö hiiren oikealla

2. Klikkaa haluttua kieltä alhaalta

3. Valitse 'Luo uusi'

4. Kieliversio on nyt luotu ja se aukeaa näkyviin koko ruudulle

Jos sisältö oli paikallaan jo sivun kieliversiota luodessa, niin se sijoittuu automaattisesti oikeaan kohtaan (vihreän 'sisällöstä ei ole versiota'-laatikon paikalle) kieliversioon.

5. Jos sivulla oli muita sisältöjä josta pitää tehdä kieliversio, palaa takaisin peruskieliversioon (suomeksi) alalaidan kielilinkeistä ja edelleen takaisin sivulle joko rakennepuusta tai sisällön esikatselutekstin alla olevasta linkistä.

Ja toistetaan kieliversion luontiprosessi seuraavalle sisällölle.

Jos sisältö on luotu sivun kieliversion luonnin jälkeen, se on liitettävä erikseen sivulle.

Sisällön liittäminen sivulle:

1. Siirry sivulle, jolle haluat liittää sisällön

2. Valitse haluamasi tyhjä sisältöalue

3. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta 'Liitä'

4. Etsi oikea sisältö sisältöjenhallinnasta ja valitse se

5. Klikkaa ”Valmis”

Voit nyt halutessasi muokata sisältöä.

Jos sisältö on toisen sisällön sisällä - esimerkiksi tekstissä olevat kuvat tai listoissa olevat uutiset tai käyntikortit - ei siitä voi tehdä versiota suoraan sivulla vaan kieliversio on tehtävä sisältöjenhallinnan kautta.