Jos käytössä on lipun varaus -ominaisuus, asiakas voi varata lipun www-sivuilta. Lipun voi varata myös suoraan kassajärjestelmästä. Jos käytössä on verkkomaksu-ominaisuus, asiakas voi maksaa lippunsa etukäteen.
Varauksia voi hallita kassan vaemmasta alareunasta valitsemalla 'Varaukset'.

Varauslistassa näkyvät internetin kautta tehdyt varaukset, sekä kassajärjestelmään tehdyt varaukset. Varaukset poistuvat listasta oletusarvoisesti puolta tuntia ennen näytöksen alkua.

Kun asiakas tulee kassalle lunastamaan lippua, se voidaan etsiä listasta nimen tai koodin perusteella. Klikkaamalla lippua, se siirtyy kuitille ja ostotapahtumaa voidaan jatkaa normaalisti. Varauksen voi poistaa klikkaamalla lippua kuitilla.

Jos käytössä on verkkomaksu-ominaisuus ja asiakas on maksanut lippunsa etukäteen, hän tulostaa liput ja vaihtaa ne kassalla oikeisiin, eli kassalla annetaan koodi tai luetaan viivakoodinlukijalla ja kassa tulostaa lipun.

Lipun varaus kassan kautta

• Kun asiakas haluaa tehdä varauksen suoraan kassajärjestelmään, valitaan kuitille halutut liput ja valitaan maksutapojen vierestä 'Tee varaus'.
  • Anna ilmestyneeseen ikkunaan varauksen tiedot ja valitse 'Vahvista varaus'.
  • Järjestelmä näyttää lippujen varauskoodit. Klikkaa 'Ok'.
  • Varauksen voi poistaa klikkaamalla kuitilta varattua lippu ja valitsemalla 'Poista varaus'.