luoasiakas.jpgLaskutusasiakas on erikseen määrätty yritys/asiakas joille voi määrätä korvattavia lippuja ja jaettuja maksuja käteisasiakkaan ja laskutusasiakkaan välillä. Laskutusasiakasta laskutetaan 'Laskutus'-osiossa.

1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Laskutusasiakkaat ja levittäjät -otsikon alta 'Laskutusasiakkaat'.
  2. Klikkaa 'Luo asiakas'.
  3. Anna asiakkaan tiedot.
  4. Valitse pudotusvalikosta, maksaako yritys lipuista kiinteän summan vai prosenttiosuuden.
  5. Anna alennuksen määrä.
  6. Tuotteiden maksuja ei voi enää jakaa, joten jätä nämä kohdat tyhjäksi.
  7. Klikkaa 'Tallenna'.

8. Jos laskutusasiakkaan ostamia tiettyjä lippuja halutaan korvata toisilla, palaa muokkaamaan laskutusasiakkaan tietoja klikkaamalla asiakkaan nimeä listasta.
    Korvatut liput: Kun kassasta valitaan kyseisen asiakkaan asiakaslippu, muuttuu alkuperäinen lippu kuitilla korvatuksi lipuksi.
  9. Klikkaa ikkunan alareunasta 'Lisää muutos'.
  10. Valitse alkuperäinen lippu sekä lippu, jolla se korvataan.
  11. Valitse 'Lisää muutos'.
  12. Jos korvattavia lippuja on useampi, toista kohdat 10-11.
  13. Valitse 'Tallenna'.

Laskutusasiakkaan muokkaus tapahtuu klikkaamalla asiakkaan nimeä Laskutusasiakkaat-sivulla. Muokkauksen jälkeen klikkaa 'Tallenna'.

Jos haluat poistaa asiakkaan, klikkaa 'Poista'.