luoarvoseteli.jpgArvoseteleitä voi käyttää lippujen ja tuotteiden maksuun, tai ne voi rajata koskemaan vain jompaa kumpaa.
Lipputuotteet, jotka on merkitty toimimaan kuin arvosetelit, löytyvät kassasta samasta paikasta kuin muutkin arvosetelit.

1. Mene Hallinta-sivulle ja valitse Elokuvatyypit, liput ja tuotteet -otsikon alta 'Arvosetelit'.
  2. Klikkaa 'Luo arvoseteli'.
  3. Anna arvosetelille nimi.
  4. Anna arvosetelille arvo.
  5. Valitse pudotusvalikosta, onko arvosetelin käyttöä rajattu.
  6. Klikkaa 'Tallenna'.

Arvosetelin muokkaus tapahtuu klikkaamalla arvosetelin nimeä Arvosetelit-sivulla. Muokkauksen jälkeen klikkaa 'Tallenna'.

Jos haluat poistaa arvosetelin, klikkaa 'Poista'.